Rule of Law Platform | Home-mk
1800
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1800,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Новости

    Галерија

    За нас

    Целта на годишниот Регионален форум за владеење на правото, кој е воспоставен во 2014 година од страна на центарот AIRE и Civil Rights Defenders во соработка со институции и невладини организации од целиот регион, е да го промовира спроведувањето на Европската конвенција за човекови права на национално ниво, да ја поттикне регионалната соработка во услови на континуиран развој на владеењето на правото и човековите права и да помогне во процесот на интеграција на регионот во ЕУ.

    Контактирајте не