Новости

  • „Неделата на гордоста 2019“ во Белград ќе трае од 9-ти до 15-ти септември и ќе заврши со прошетка и парада под слоганот „Не се откажувам“, објавија организаторите. Претставникот на белградската......

  • Трудот „COVID-19 и влијанието врз човековите права“ беше објавен од АИРЕ Центарот на 28 април 2020 година за да обезбеди краток преглед на импликациите од борбата против COVID-19 врз заштита на човеко...

Галерија

За нас

Платформа за владеење на правото за Западен Балкан

Платформата за владеење на правото за Западен Балкан пружа сеопфатен увид во владеењето на правото и заштитата на граѓанските права во Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македонија, Црна Гора и Србија.

Контактијате не